Pareri Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory

Daca vrei sa cumperi o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory, iti propun ca inainte de achizitie sa faci cateva lucruri si verificari, intrucat o saltea este o achizitie pe care o faci pentru cel putin 5 ani. Ar fi o idee buna sa te asiguri ca Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory este exact ceea ce ai tu nevoie dar si ca analizezi toate optiunile posibile, intrucat exista saltele cu diferite tehnologii pentru diferite necesitati sau chiar afectiuni ale sanatatii, daca este cazul.

Pret si oferta: vezi aici cel mai bun pret gasit de mine

Acesta este cel mai bun pret pe care-l gasiti pentru o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory, sau ma rog, pe care eu l-am gasit astazi. Vad ca este si o reducere destul de avantajoasa, magazinul este unul de incredere care accepta retururi fara probleme, transportul este gratuit, deci per ansamblu cred ca este un deal bun.

vezi mai multe poze cu salteaua

galerie foto Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory

click pentru alte poze cu salteaua

Detalii Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory

Nume produs: Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory
Pret actual (valabil la data postarii articolului): 1249.0 lei 1561.0 lei
Categoria: Saltele, Saltele > Saltele Latex, Saltele > Saltele Memory
Tehnologie: Spuma Memory / Latex 7 zone Grad de Fermitate: Moale pe partea de memory / Intermediara pe partea cu Latex Husa Detasabila : Da Grosime : 19 cm Garantie : 5 ANI

Magazin Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory

In cazul in care va intrebati de unde este cel mai avantajos sa cumparati o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory, din punctul meu de vedere, cea mai buna optiune (daca doriti sa cumparati online) este magazinul Somproduct. Este un magazin online specializat pe articole pentru casa si gradina, care are produse de o calitate superioara si mai mult de atat, ofera niste avantaje destul de ok pentru clienti. De exmeplu, daca achizitionati o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory de la ei, beneficiati de:
  • Diferite bonusuri – in functie de perioada anului si campaniile pe care le au, ofera diferite bonusuri. De exemplu, la momentul la care am postat eu acest articol, la o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory, se ofereu 1 sau 2 perne in functie de dimensiunea saltelei si reducere 50 de lei la o lenjerie de pat.
  • Livrare gratuita – livrarea gratuita pentru saltele, din punctul meu de vedere este un mare plus, intrucat dimensiunile si greutatea lor ar ridica destul de mult costurile la curieri, daca ar fi platim noi transportul.
  • Retur in 30 de zile – practic, poti comanda o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory, o poti testa 30 de zile si daca nu este ceea ce iti trebuie, poti face retur in 30 de zile.
  • Poti cumpara o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory in rate, mai exact 12 rte fara dobanda prinCard Avantaj.
  • Exista magazine fizice in: Bucuresti, Brasov, Cluk-Napoca si Baia Mare, unde puteti vedea o mare parte dintre produsele existente sau puteti face comanda de altele.

Cat costa o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory?

Recomand sa verificati pretul si oferta disponibila astazi, deoarece ofertele fluctueaza. De exemplu, acum cateva zile o Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory costa 1561.0, iar astazi cand am postat articolul pretul era 1249.0, deci o reducere destul de avantajoasa daca vreti parerea mea.

Vezi salteaua in magazin (oferta transport gratuit)

Tehnologie: Spuma Memory / Latex 7 zone Grad de Fermitate: Moale pe partea de memory / Intermediara pe partea cu Latex Husa Detasabila : Da Grosime : 19 cm Garantie : 5 ANI