Pareri Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm

Daca vrei sa cumperi o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm, iti propun ca inainte de achizitie sa faci cateva lucruri si verificari, intrucat o saltea este o achizitie pe care o faci pentru cel putin 5 ani. Ar fi o idee buna sa te asiguri ca Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm este exact ceea ce ai tu nevoie dar si ca analizezi toate optiunile posibile, intrucat exista saltele cu diferite tehnologii pentru diferite necesitati sau chiar afectiuni ale sanatatii, daca este cazul.

Pret si oferta: vezi aici cel mai bun pret gasit de mine

Acesta este cel mai bun pret pe care-l gasiti pentru o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm, sau ma rog, pe care eu l-am gasit astazi. Vad ca este si o reducere destul de avantajoasa, magazinul este unul de incredere care accepta retururi fara probleme, transportul este gratuit, deci per ansamblu cred ca este un deal bun.

vezi mai multe poze cu salteaua

galerie foto Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm

click pentru alte poze cu salteaua

Detalii Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm

Nume produs: Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm
Pret actual (valabil la data postarii articolului): 1348.0 lei 1685.0 lei
Categoria: Saltele, Saltele > Saltele Latex, Saltele > Saltele cu Arcuri, Saltele > Saltele cu Arcuri Individuale
Tehnologie : Saltea pe Arcuri Individuale tip Pocket şi latex Grad de Fermitate : Medie Husa Detasabila : Da Husa Lavabila : Da (Curatare chimica) Finisaj / Tratament : ALOE VERA Grosime : 27 cm Tratament Alergenic: Da Certificare OEKO-TEX: Da Garantie : 5 ANI

Magazin Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm

In cazul in care va intrebati de unde este cel mai avantajos sa cumparati o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm, din punctul meu de vedere, cea mai buna optiune (daca doriti sa cumparati online) este magazinul Somproduct. Este un magazin online specializat pe articole pentru casa si gradina, care are produse de o calitate superioara si mai mult de atat, ofera niste avantaje destul de ok pentru clienti. De exmeplu, daca achizitionati o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm de la ei, beneficiati de:
  • Diferite bonusuri – in functie de perioada anului si campaniile pe care le au, ofera diferite bonusuri. De exemplu, la momentul la care am postat eu acest articol, la o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm, se ofereu 1 sau 2 perne in functie de dimensiunea saltelei si reducere 50 de lei la o lenjerie de pat.
  • Livrare gratuita – livrarea gratuita pentru saltele, din punctul meu de vedere este un mare plus, intrucat dimensiunile si greutatea lor ar ridica destul de mult costurile la curieri, daca ar fi platim noi transportul.
  • Retur in 30 de zile – practic, poti comanda o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm, o poti testa 30 de zile si daca nu este ceea ce iti trebuie, poti face retur in 30 de zile.
  • Poti cumpara o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm in rate, mai exact 12 rte fara dobanda prinCard Avantaj.
  • Exista magazine fizice in: Bucuresti, Brasov, Cluk-Napoca si Baia Mare, unde puteti vedea o mare parte dintre produsele existente sau puteti face comanda de altele.

Cat costa o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm?

Recomand sa verificati pretul si oferta disponibila astazi, deoarece ofertele fluctueaza. De exemplu, acum cateva zile o Saltea Pocket Latex Plus, arcuri individuale 24 cm + 3 cm latex, 27 cm costa 1685.0, iar astazi cand am postat articolul pretul era 1348.0, deci o reducere destul de avantajoasa daca vreti parerea mea.

Vezi salteaua in magazin (oferta transport gratuit)

Tehnologie : Saltea pe Arcuri Individuale tip Pocket şi latex Grad de Fermitate : Medie Husa Detasabila : Da Husa Lavabila : Da (Curatare chimica) Finisaj / Tratament : ALOE VERA Grosime : 27 cm Tratament Alergenic: Da Certificare OEKO-TEX: Da Garantie : 5 ANI